Προώθηση ιστοσελίδων στο Google

προωθηση ιστοσελιδων στο google

Προώθηση ιστοσελίδων στο Google ή αλλιώς SEO (Search Engine Optimization). Αν δεν γνωρίζετε τι ακριβώς είναι το SEO μπορείτε να διαβάσετε τον αναλυτικό οδηγό τι είναι το SEO. Ας δούμε. όμως, συνοπτικά κάποια από τα βασικά σημεία.

Τι απαιτείται για την προώθηση ιστοσελίδων στο Google

  • Keyword research (έρευνα για όρους αναζήτησης)
  • Site audit
  • On-page SEO (ενέργειες για να γίνει το eshop πιο φιλικό ως προς την google)
  • Off-page SEO

Keyword research (αναζήτηση λέξεων κλειδιά ή όρων αναζήτησης): Οι λέξεις με τις οποίες οι εν δυνάμει πελάτες σας θα ψάξουν στο google και θα επισκεφτούν την ιστοσελίδας σας. Αποτελεί, ίσως, το σημαντικότερο κομμάτι του SEO.

Site audit: Τεχνική ανάλυση του site ως προς το SEO. περιλαμβάνει αναλυτική κατάσταση των αλλαγών που απαιτούνται για να εναρμονιστεί το site με τους γενικά αποδεκτούς κανόνες του SEO.

On-page SEO: Εναρμόνιση της ιστοσελίδας σας με τους γενικούς και αποδεκτούς SEO κανόνες τους οποίους απαιτείται να τηρεί.

Off-page Seo: Οι ενέργειες στις οποίες προβαίνουμε για να έχουμε την καλύτερη κατάταξη, αλλά δεν γίνονται στο site σας. Συνήθως εφαρμόζονται από έναν Seo expert. Απαιτείται γνώση και εμπειρία για το συγκεκριμένο κομμάτι του SEO.

Αν επιθυμείτε να μελετήσουμε το site σας και να δούμε μαζί τι μπορεί να γίνει για να “ανεβείτε” ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα της Google μην διστάσετε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.