Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων είναι μια άλλη εκδοχή του SEO στα Ελληνικά. Αποτελεί το το ακρωνύμιο της φράσης Search Engine Optimization. Αν δεν έχετε άποψη για το SEO θα σας πρότεινα να διαβάσετε τον αναλυτικό οδηγό τι είναι το SEO. Παρακάτω θα προσπαθήσουμε να συνοψίσουμε και να παρουσιάσουμε έναν συνοπτικό οδηγό και μερικές συμβουλές σχετικά με το SEO (βελτιστοποίηση ιστοσελίδων).

Αναζήτηση λέξεων κλειδιά

Αναζήτηση λέξεων κλειδιά (keywords): Οι λέξεις κλειδιά είναι οι όροι ή οι λέξεις που θα αναζητήσουν στις μηχανές αναζήτησης οι εν δυνάμει πελάτες σας και θα επισκεφτούν την ιστοσελίδας σας. Μάλιστα η ειδική κατηγορία money keywords είναι οι όροι τους οποίους θα ψάξουν και θα έρθουν στο site σας για να κάνουν αγορά. Η αναζήτηση των λέξεων αυτών είναι ίσως το πιο σημαντικό βήμα για το SEO.

On-site SEO: Βελτιστοποιήστε την ιστοσελίδας σας, το site σας πρέπει να ακολουθεί κατά γράμμα τους γενικά αποδεκτούς “όρους” του SEO. Για παράδειγμα να έχει τίτλο στοχευμένο στον όρο αναζήτησης, περιγραφή η οποία να περιέχει τον όρο αναζήτησης, h1 με τον όρο αναζήτησης

 

Off page Seo: Εδώ συμπεριλαμβάνονται όλες οι ενέργειες οι οποίες πρέπει να γίνουν και δεν έχουν να κάνουν με το site σας. Επίσης είναι μια διεργασία η οποία πρέπει να γίνεται από έναν Seo expert. Απαιτεί γνώση και εμπειρία.

Αν έχετε απορίες χρειάζεστε συμβουλές ή δεν ξέρετε σε ποια κατάσταση ως προς το SEO βρίσκεται το site σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μπορούμε να δούμε τη γενική εικόνα του χωρίς καμία χρέωση.